"Seroussi" TRADEMARK

In paralel cu activitatea principala de a promova si exporta productia de confectii a Grupului, J&R Enterprises SRL a creat si a inregistrat pe plan international marcile de confectii proprii, respectiv ‘’Seroussi’’, ‘’Signor’’, si ‘’Erfolg Philosophy’’.

 

Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile.

 

Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil.

Gandit sa raspunda pe deplin celor mai exigente cerinte ale ‘’ stilului de viata’’ propriu oamenilor de afaceri moderni si activi, brandul ‘’Seroussi’’ a dezvoltat doua linii ‘’Black Label’’ – clasic, cu un fit comfortabil si ‘’Silver Label’’, actual, cu o croiala tinereasca.

 

Costume clasice sau moderne, combinatii inteligente de casual si/sau de ceremonii, toate sunt parte a colectiei marcii ‘’Seroussi’’.

Motto-ul brandului "Seroussi’’ "For Perfect Fit and Quality’’ semnifica angajamentul total pentru excelenta in calitate si garanteaza un fit perfect pentru o gama larga de marimi.

Sloganul recent ‘’More Space for Elegance’’ reflecta un angajament suplimentar al marcii ‘’Seroussi’’ pentru o satisfacere deplina a consumatorilor.

 

In scopul dezvoltarii conceptului de ‘’total look’’ echipa brandului ’’Seroussi’’ a selectionat cu atentie o serie de parteneri pentru a produce accesorii imbracaminte precum cravate si papioane de matase, camasi din bumbac, tricotaje, toate de calitate superioara, cu eticheta proprie ‘’Seroussi’’. Produsele marca ‘’Seroussi’’ se distribuie si se vand cu success atat in Romania, printr-o retea de magazine proprii, in magazinele de detaliu ale partenerilor, cat si in strainatate.

ceo

 

ceo

 

MAGAZINE SEROUSSI

Pentru informatii dati click  AICI

Magazine Seroussi

Localitate : Bucuresti, Bd.Vasile Milea Nr.4, Tel./Fax (+4) 021 448 1646
E-mail: afiseroussi@yahoo.ro